luni, 7 martie 2011

Louboutin...our love...






Pentru cei care au trait sub pamant sau asa ceva si n-au auzit de Louboutin, Christian Louboutin este un designer de pantofi - dupa parerea mea, cel mai talentat -, creatiile sale fiind recunoscute dupa talpa vopsita in rosu (prima oara in 1992), care este semnatura lui specifica, astfel incat pantofii lui sa fie unici si inconfundabili. Adica, wtf, cum sa vezi la o prezentare de moda, la Oscar, la Fashion Week sau orice alt eveniment din sfera asta pantofi cu talpa rosie, sa-i admiri si sa te intrebi cine i-a creat? E evident :). La fel cum, cred eu, si Manolo Blahnik este aproape la fel de usor de recunoscut, chiar si fara genul asta de emblema, ci doar pentru faptul ca-ti amintesc de Anna Wintour (tot pentru cei care au locuinte subterane: Anna Wintour este editorul Vogue USA), iar pantofii ei nu pot fi confundati, fiindu-le atat de fidela. De altfel, mai fidela decat sotului ei :). Fara suparare. Mda, sunt una dintre cei care o divinizeaza pe Anna. Fara suparare.
Revenind la Louboutin, sunt tot ceea ce incape in cuvantul "eleganta". Nu-mi pot imagina ceva care sa-ti dea mai multa atitudine si feminitate decat pantofii astia. Sunt la fel ca rujul rosu, facandu-te sa te simti femeie si dandu-ti incredere in tine si frumusetea ta. Imi amintesc cadesignerul spunea ca "sunt mai buni decat un face lift".
De curand, Christian Louboutin si-a numit o pereche de pantofi (si inca unii foarte frumosi de altfel) "Blake", dupa numele actritei Blake Lively, cea care o interpreteaza pe Serena Van Der Woodsen in serialul "Gossip Girl". Asta a fost adorabil, iar pantofi...absolut superbi.
De asemenea, Jennifer Lopez are o melodie numita "Louboutin", care este foarte frumoasa si pe care, marturiesesc, am avut-o destul de multe zile pe repeat :">.
Singura scapare a designerului este site-ul, care cam lasa de dorit, fiind un pic cam penibil - si nu ma refer la pantofii de acolo (pentru care destul de multe fete ar ucide), ci la modul de prezentare. Dar odata ce iubim atat de mult creatiile acestuia, ii iertam acest lucru minor, nu-i asa?
Wet Kisses,
Monica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu