sâmbătă, 2 octombrie 2010

Dresses












Azi vreau sa impartasesc ceva cu voi, ceva foarte frumos si special care imi place enrom. Acestea sunt cateva dintre rochiile create de Alexander McQueen, designerul care s-a sinucis pe undeva prin februarie, dupa moartea prietenelei sale si a mamei sale. Mai mult decat pe cele Calvin Klein, Prada, Missoni, Elie Saab sau Anna Sui, ador creatiile lui Alexander McQueen pentru ca au ceva deosebit, extraordinar,nemaintalnit la ceilalti si pentru ca fiecare creatie a sa este o adevarata opera de arta in care se pot observa un talent si o imaginatie care lasa fara altfel de cuvinte in afara de cele pline de admiratie. Asa ceva sa vedem si pe la noi, prin Romania noastra goala, nu?
Am ales sa va postez doar cateva rochii (dintre care si cea purtata de Cheryl Cole in videoclipul "Fight for this love") ale designerului pentru ca nu as fi putut alege niciodata dintre pantofi pe cei mai frumosi, toti sunt extraordinari. In caz ca va mai amintiti de acei pantofi foarte excentrici din videoclipul melodiei "Bad Romance" a lui Lady GaGa, tot Alexander McQueen i-a creat si pe aceia si a mai creat o multime de alte mici opere de arta cu tocuri absolut superbe.
Sper din suflet sa va placa rochiile.
P.S: Cred ca un timp nu prea voi mai scrie (nu voi abandona, ma refer la o saptamana sau doua, nimic mai mult) pentru ca acum vreau sa scriu cu totul altceva, ceva mult mai lung, ceva ce iubesc cu adevarat care necesita timp si concentrare. Sper sa ma intelegeti.
Kisses,
Monica

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru ideea de a le prezenta!Sunt adevarate opere de arta!

    O zi frumoasa,

    Irina

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Cu siguranta Alexander McQueen avea un talent deosebit.

    RăspundețiȘtergere